Post | januari 2020 | Nieuwsbrieven | 2 min lezen

Nieuwsbrief

Door Actief Roermond

Nieuwsbrief januari 2020

Onze allereerste nieuwsbrief onder de naam Actief Roermond en dat vinden wij; Marjo en Monique best spannend. Maar dit geeft ons ook direct de gelegenheid om iedereen het allerbeste te wensen voor 2020! Op naar een mooi jaar waarin we met z’n allen de vrijwillige inzet binnen de gemeente Roermond verder op de kaart zetten.

Nieuwe Website, Nieuwe Naam

De laatste weken van 2019 waren wij vooral druk bezig met onze nieuwe website, het aanleveren van input, afnemen van interviews en het testen van alle mogelijkheden binnen deze nieuwe omgeving. Ook het uitzetten van de nieuwe workshops die vanaf nu te vinden zijn onder de naam vrijwilligersacademie op onze site en de waarderingskalender voor 2020. Samen met de lancering van de nieuwe website werd ook de nieuwe naam gelanceerd. Actief Roermond, een naam die wat ons betreft de lading dekt voor alles wat wij en jullie doen rondom vrijwillige inzet. We zijn dan ook enorm verheugd dat er zich al zo veel vrijwilligers en organisaties geregistreerd hebben op onze site. Uiteraard vragen wij de contactpersonen van de organisaties om deze mail door te zetten naar hun vrijwilligers zodat ook deze op de hoogte blijven. Maar wil je als vrijwilliger niets missen en als eerste op de hoogte blijven van alle nieuwtjes dan is het zeker de moeite waard om jezelf hier te registeren voordeel is dat de nieuwsbrief dan direct bij jou terecht komt.

Voor 2020

Net als het afgelopen jaar zullen we ook dit jaar weer wekelijks een vacature van de week uitlichten op Facebook. Leuk om te weten is dat deze vacatures goed gedeeld worden en dus gezien worden door veel mensen. De vacatures; vrijwilligers gezocht voor Automaatje, Zwembad de Bosberg en Speeltuin Kitskensberg van afgelopen jaar staan in de top drie met het grootse bereik op onze Facebook pagina. Lijkt het jou leuk om jouw vacature extra uit te lichten op Social Media laat het ons dan weten via info@actiefroermond.nl Daarnaast zijn we ook op zoek naar Roermondse Helden. Ken jij of ben jij zo’n held en wil jij je verhaal rondom jouw vrijwillige inzet delen met ons dan komen we graag in contact met jou of de organisatie waarvoor je werkt.

Met ingang van januari 2020 komen onze spreekuren te vervallen, wij werken dan uitsluitend nog op afspraak om jullie nog beter van dienst te zijn. Onder het genot van een kop koffie kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vrijwillige inzet goed geregeld.

Sinds 2019 zijn wij Goed Geregeld Adviseurs bij het NOV. Dat betekent dat wij als adviseur jullie vereniging en/of organisatie nog beter kunnen adviseren en informeren over vrijwillig inzet. Benieuwd naar dit traject, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren jullie graag over de kosten en begeleiden jullie, indien wenselijk, in dit traject. Meer informatie is ook te vinden op vrijwillige inzet goed geregeld

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of wil je een afspraak maken met ons

bel 0475-345135 of mail naar info@actiefroermond.nl dan plannen we snel wat in.

Onze volgende nieuwsbrief zal begin maart verschijnen en daarin zullen wij onszelf wat uitgebreider in voorstellen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, laat het ons weten via info@actiefroermond.nl

Deel blogpost