Post | March 2020 | Nieuwsbrieven | 2 min lezen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief maart 2020

In deze tweede nieuwsbrief van het jaar vind je meer informatie over onze Waarderingskalender en de Vrijwilligersacademie. Verder willen we je erop attenderen dat in het weekend van 13 en 14 maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaatsvindt namelijk NLdoet. Ook dit jaar zijn er weer klussen in onze gemeente waar jij je voor kunt aanmelden.


Waarderingskalender

Als actieve burger zet jij je vrijwillig in voor je vereniging of je buurt. Je ondersteunt je club of een activiteit in je wijk en dat weten wij zeer te waarderen. Om je te bedanken voor je inzet bieden wij leuke waarderingsactiviteiten aan waar je gratis aan kunt deelnemen of, bijvoorbeeld theaterkaarten kunt kopen tegen een gereduceerd tarief. Het aanbod kan per maand verschillen en we adviseren je dan ook om regelmatig op onze site te kijken of onze socialmediakanalen in de gaten te houden. Op dit moment staan de volgende waarderingsactiviteiten online. Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden vind je in de link.

Theaterkaarten voorstellingen april en mei

Handlettering 10-04-2020

Mindfulness 19-05-2020

Waterwandeling 06-05-2020


Vrijwilligersacademie

Net als voorgaande jaren vinden we het belangrijk dat jij je als vrijwilliger kunt blijven ontwikkelen. Op onze site staan verschillende workshops en informatiebijeenkomsten die voor jezelf of je organisatie interessant kunnen zijn. Een kleine greep uit het actuele aanbod:

Informatiebijeenkomst over het Zorgteam en de Wmo 24-03-2020

Informatiebijeenkomst Wet langdurige zorg (Wlz) 02-04-2020

Vooraankondiging Workshop LinkedIn

Het actuele aanbod is te vinden op de vrijwilligersacademie. Goed om te weten is dat ook andere organisaties in overleg met ons daar hun workshops kunnen aanbieden. De eerste partner die we hier mochten verwelkomen is de Zorggroep. Uiteraard hopen we in de loop van het jaar nog meer partners te verwelkomen zodat we het actuele aanbod kunnen uitbreiden.


Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of wil je een afspraak maken met ons?

Bel 0475-345135 of mail naar info@actiefroermond.nl, dan plannen we snel wat in.

Niets missen van Actief Roermond? Registreer je dan online en ontvang onze nieuwsbrieven en tips direct in je mailbox. Onze volgende nieuwsbrief verschijnt begin mei.

Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kun je je uitschrijven via je profiel op de website.

Deel blogpost