Mensen maken Roermond

Er zijn in Nederland bijna 7 miljoen vrijwilligers. Toch missen we jou nog!

Mensen maken Nederland, zo luidt de slogan van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Hier in Roermond spreken we graag van mensen maken Roermond en zo vliegen wij dit Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 dan ook aan. Mensen maken Roermond mooier, sterker, sportiever, gekleurder, toegankelijker, muzikaler en ga zo maar door. Jullie kunnen vast een leuke slogan bedenken voor jullie vereniging, organisatie of club. Een bijpassende poster of afbeelding voor social media is zo gemaakt via de plaatjesmaker. Hoe leuk zou het zijn als wij onze clubjes, verenigingen etc het komende jaar onder de aandacht gaan brengen en op deze manier ons eigen podium creëren.

Samen met Mensen maken Nederland viert Roermond een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen.


Het komende jaar nemen we jullie mee met talloze activiteiten en gaan we op zoek naar nieuwe gezichten die binnen jouw organisatie aan de slag kunnen.


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland.