Theaterkaarten

Actief Roermond stelt ook dit theaterseizoen in samenwerking met de Oranjerie, theaterkaarten beschikbaar. De theaterkaarten worden met deze korting gegeven indien ze voorradig zijn én verstrekt worden door Theaterhotel de Oranjerie. Deze theaterkaarten zijn er voor vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Roermond. De kaarten kosten €18.50 per stuk. Wilt je kaarten bestellen, dan kan dat via Resi Zeetsen: r.zeetsen@welkom.nu. Max. 2 kaarten per vrijwilliger per voorstelling. Kaarten kunnen NIET rechtstreeks bij Theaterhotel de Oranjerie besteld worden. Het aantal bestelde kaarten kan NIET meer geannuleerd worden. Bij bestelling dien je aan te geven bij welke organisatie je actief bent al vrijwilliger.

Overige vragen via: 0475-345135 of via info@actiefroermond.nl

Voorstellingen Maart

Actuele informatie met betrekking tot de theatervoorstellingen in maart.


Alle voorstellingen tot het einde van dit theaterseizoen gaan niet door.

Tot onze spijt moeten wij melden dat alle voorstellingen tot aan het einde van dit theaterseizoen niet doorgaan. Theaterhotel de Oranjerie gaat samen met het impresariaat een nieuwe datum zoeken voor de voorstellingen.

Zodra zij een nieuwe datum voor u hebben, zullen wij dat uiteraard melden.

Let op: Annuleringen voor deze voorstellingen nemen ze momenteel niet aan. Voorstellingen worden zoveel mogelijk verplaatst of zullen later alsnog geannuleerd worden. We houden u hiervan op de hoogte.


Bovenstaande informatie is afkomstig van TheaterHotel De Oranjerie. Zo gauw er nieuwe datums zijn zullen wij jullie hierover informeren.


De eerder genoemde afhaaldatum bij de Donderie op 26 maart gaat niet door! De reserveringen voor de maanden april en mei zijn nog niet uitgedraaid en geeft voor u geen verplichting. We wachten het verloop af en nemen als wij meer informatie krijgen, contact met u op.