Post | mei 2022 | Nieuwsbrieven | 1 min lezen

Proeverij

Door Actief Roermond
Vrijwilligers aan het werk

Op zaterdag 8 oktober organiseert het Maatschappelijk Platform Roermond in samenwerking met Actief Roermond een Vrijwilligersproeverij.


De Vrijwilligersproeverij is een tocht langs vrijwilligersorganisaties.

De Vrijwilligersproeverij is een laagdrempelige manier om nieuwe vrijwilligers te matchen met vrijwilligersorganisaties. Het doel van de Vrijwilligersproeverij is dat mensen kennis maken met diverse vrijwilligersorganisaties en de mogelijkheid krijgen om een dagje mee te draaien; om zo te ervaren of die vrijwilligersfunctie bij hen past. Tijdens de Vrijwilligersproeverij gaan (potentiële) vrijwilligers op bezoek bij meerdere vrijwilligersorganisaties om sfeer te proeven. Ze kijken rond, horen over de organisatie en steken misschien al even de handen uit de mouwen. Bij de organisaties waar het bevalt kunnen ze direct een afspraak maken om op een later moment uitgebreider mee te lopen. Een tocht langs vrijwilligersorganisaties.


Waar vindt de Vrijwilligersproeverij plaats?

De Vrijwilligersproeverij vindt niet op één locatie plaats, maar bij de organisaties die hun deuren hiervoor openstellen.


Hoe kan ik meedoen?

Open je deuren op 8 oktober tussen 10.00 – 16.00 uur voor nieuwe vrijwilligers. Je doet mee als vrijwilligersorganisatie door je vóór 1 juli 2022 per mail in te schrijven bij Actief Roermond, info@actiefroermond.nl. Hierin vermeld je de naam van je organisatie, stuur je een logo mee, geef je aan welke vacatures er open staan en op welke locatie de potentiële vrijwilligers welkom zijn.


Samen bereiken we meer, dus zorg allen voor voldoende bekendheid bij je achterban en je netwerk.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Nieuwsbrief juni

| Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief Actief Roermond juni
Lees meer