Workshops

Klik op een workshop om je aan te melden

Jan1
Workshop · 1 jan, 00:00 - 00:00
Roermond
Workshop | Vinden van VrijwilligersHet vinden van vrijwilligers en behouden van vrijwilligers kan een uitdaging zijn. Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.m.Geplaatst door Actief Roermond
Jan1
Workshop · 1 jan, 00:00 - 00:00
Roermond
Workshop | Passend besturenInformatieve workshop over het besturen van een organisatie of vereniging. Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.m.

Geplaatst door Actief Roermond
Jan1
Workshop · 1 jan, 00:00 - 00:00
Roermond
workshop | Een goed gesprekEen goed gesprek, we kletsen ons wat af. Maar wanneer is er sprake van een goed gesprek? Actuele datum volgt zsm. Geplaatst door Actief Roermond
Jan1
Workshop · 1 jan, 00:00 - 00:00
Roermond
Inspiratiesessie gratis VOG Wat heb je als organisatie nodig om gratis een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Actuele datum voor 2021 volgt zsm.Geplaatst door Actief Roermond
Jan1
Workshop · € 175 · 1 jan, 00:00 - 00:00
Roermond
E.H.B.O Eerste hulp bij ongevallenDe E.H.B.O. vereniging Maasniel start in januari 2021 weer een opleiding tot Eerste Hulpverlener. Geplaatst door EHBO Maasniel
Jan1
Workshop · 1 jan, 00:00 - 00:00
Roermond
Geannuleerd nieuwe datum volgt Informatiebijeenkomst over het Zorgteam en de WmoWil je weten hoe de Wet maatschappelijke ondersteuning werkt en wat het zorgteam voor jou kan betekenen? Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.mGeplaatst door Actief Roermond
Jan12
Workshop · 12 jan 2021, 09:00 - 12:00
Roermond
Training ‘In gesprek over eenzaamheid’De drempel over; in contact over eenzaamheid. Deze training bestaat uit twee bijeenkomsten. Geplaatst door Actief Roermond

E-Learning

Hier kun je online trainingen volgen!

Netwerken versterken Een sociaal netwerk kan voor jou en jouw organisatie van belang zijn. In de training netwerk versterken krijgt je tips om uw netwerk te vergroten en te versterken.
Omgaan met emotiesAls vrijwilliger kun je te maken krijgen met emoties. Emoties bespreekbaar maken is niet altijd even makkelijk. In de training omgaan met emoties staat het herkennen en bespreekbaar maken van emoties centraal.
FondsenwervingHoe financier je een project? Hoe dien je een aanvraag in voor een fonds? De training fondsenwerving van VSBFonds helpt je hiermee op weg. Deze online training is met name interessant voor iedereen die opzoek is naar een financiering voor zijn of haar project.
Movisie AcademieMovisie Academie is de online leeromgeving van Movisie. Je vindt hier een groeiend aanbod van online cursussen en webinars voor beleidsmakers, professionals en vrijwilligersorganisaties in het sociale domein. De trainingen zijn gratis te volgen (tenzij anders aangegeven) en staan gerangschikt per thema.
EmpowermentGeloven in jezelf en in je eigen kracht staan. De training empowerment gaat hier verder op in.
Begeleiden van vrijwilligers Hoe kun je je vrijwilligers op een fijne en effectieve manier begeleiden. In deze training leer je vanuit een coachende rol hoe je het begeleiden van vrijwilligers aan kunt pakken.
Free-learningFree Learning is de meest gebruikte website voor en door iedereen in zorg en welzijn. LOCOmotion en Vilans ondersteunen zorgverleners via Free Learning met vrij toegankelijke actuele kennis bij hun dagelijkse, waardevolle werk. Alle free-learning modules zijn gratis voor iedereen en overal toegankelijk.
Veilig ouder wordenKom je als vrijwilliger bij ouderen thuis? Dan kun je een belangrijke rol spelen in het verminderen van ouderenmishandeling. Vrijwilligers hebben vaak een vertrouwensband met de mensen die zij helpen. Daardoor is de kans groot dat zij iets van eventuele mishandeling zien of horen.

Ook workshops en trainingen organiseren en promoten?

We werken graag samen voor een zo goed mogelijk aanbod.

Actief Roermond werkt graag samen met lokale organisaties om het aanbod van trainingen en workshops rondom vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te stroomlijnen en vrijwilligers en organisaties zo goed mogelijk te kunnen helpen ontwikkelen. Weet jij alles over social media, financiën, HR of een ander interessant onderwerp? En lijkt het je het leuk om je kennis te delen met een groep vrijwilligers of vrijwilligerscoördinatoren? Klik dan op onderstaande knop om een workshop te organiseren!


U kunt ook contact met ons opnemen via: info@actiefroermond.nl