Workshops

Klik op een workshop om je aan te melden

Sep1
Workshop · 1 sep, 19:00 - 21:00
Roermond
Workshop | Stress wat doe je ermeeIn deze workshop proberen we inzicht te geven in de verschillende manieren om met stress om te gaan.
Geplaatst door Actief Roermond
Okt8
Workshop · 8 okt, 19:00 - 21:00
Roermond
Workshop | Grenzen aangevenDeze workshop helpt u om duidelijker uw eigen grenzen aan te geven.Geplaatst door Actief Roermond
Nov17
Workshop · 17 nov, 19:00 - 21:00
Roermond
workshop | een goed gesprekEen goed gesprek, we kletsen ons wat af. Maar wanneer is er sprake van een goed gesprek?Geplaatst door Actief Roermond
Dec31
Workshop · 31 dec, 12:00 - 14:00
Roermond
Workshop | Passend besturenInformatieve workshop over het besturen van een organisatie of vereniging. Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.m.

Geplaatst door Actief Roermond
Dec31
Workshop · 31 dec, 23:00 - 00:00
Workshop | Vinden van VrijwilligersHet vinden van vrijwilligers en behouden van vrijwilligers kan een uitdaging zijn. Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.m.Geplaatst door Actief Roermond
Dec31
Workshop · 31 dec, 23:00 - 00:00
Roermond
Informatiebijeenkomst Wet langdurige zorg (Wlz)De Wet langdurige zorg is, bedoeld voor mensen die voortdurend intensieve zorg nodig hebben. Let op deze datum is fictief! Actuele datum volgt z.s.m.Geplaatst door Actief Roermond

E-Learning

Hier kun je online trainingen volgen!

Netwerken versterken Een sociaal netwerk kan voor jou en jouw organisatie van belang zijn. In de training netwerk versterken krijgt je tips om uw netwerk te vergroten en te versterken.
Omgaan met emotiesAls vrijwilliger kun je te maken krijgen met emoties. Emoties bespreekbaar maken is niet altijd even makkelijk. In de training omgaan met emoties staat het herkennen en bespreekbaar maken van emoties centraal.
FondsenwervingHoe financier je een project? Hoe dien je een aanvraag in voor een fonds? De training fondsenwerving van VSBFonds helpt je hiermee op weg. Deze online training is met name interessant voor iedereen die opzoek is naar een financiering voor zijn of haar project.
Movisie AcademieMovisie Academie is de online leeromgeving van Movisie. Je vindt hier een groeiend aanbod van online cursussen en webinars voor beleidsmakers, professionals en vrijwilligersorganisaties in het sociale domein. De trainingen zijn gratis te volgen (tenzij anders aangegeven) en staan gerangschikt per thema.
EmpowermentGeloven in jezelf en in je eigen kracht staan. De training empowerment gaat hier verder op in.
Begeleiden van vrijwilligers Hoe kun je je vrijwilligers op een fijne en effectieve manier begeleiden. In deze training leer je vanuit een coachende rol hoe je het begeleiden van vrijwilligers aan kunt pakken.
Free-learningFree Learning is de meest gebruikte website voor en door iedereen in zorg en welzijn. LOCOmotion en Vilans ondersteunen zorgverleners via Free Learning met vrij toegankelijke actuele kennis bij hun dagelijkse, waardevolle werk. Alle free-learning modules zijn gratis voor iedereen en overal toegankelijk.
Meer trainingen?Ben je op zoek naar (online) trainingen rondom een bepaald onderwerp? Of weet je van online trainingen die we hier zouden kunnen aanbieden? Laat het ons weten via het contactformulier!

Ook workshops en trainingen organiseren en promoten?

We werken graag samen voor een zo goed mogelijk aanbod.

Actief Roermond werkt graag samen met lokale organisaties om het aanbod van trainingen en workshops rondom vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te stroomlijnen en vrijwilligers en organisaties zo goed mogelijk te kunnen helpen ontwikkelen. Wil jij jouw aanbod ook hier tonen?


Neem dan contact met ons op via: info@actiefroermond.nl