Vrijwilligersproeverij 2024

Zaterdag 21 september organiseert het Maatschappelijk Platform Roermond in samenwerking met Actief Roermond een Vrijwilligersproeverij. De Vrijwilligersproeverij is een laagdrempelige manier om nieuwe vrijwilligers te matchen met vrijwilligersorganisaties. Het doel van de Vrijwilligersproeverij is dat mensen kennis maken met diverse vrijwilligersorganisaties en zo de mogelijkheid krijgen om meer informatie over het desbetreffende vrijwilligerswerk en/of de vrijwilligersorganisatie te krijgen. Diverse Roermondse vrijwilligersorganisaties zullen zich die dag presenteren en je alles vertellen over de mogelijkheden om als vrijwilliger binnen hun organisatie aan de slag te gaan. Is je interesse gewekt dan kun je direct een afspraak maken om op een later moment uitgebreider kennis te maken en/of mee te lopen.


Vrijwilligersproeverij 21-9-2023 van 13.00-16.00 uur

Minderbroederskerk, Minderbroederssingel 15G

Deelnemen aan de Vrijwilligersproeverij

Bent u als organisatie, club of vereniging op zoek naar vrijwilligers en wilt u deelnemen aan de vrijwilligersproeverij stuur dan een mail naar Actief Roermond of bel met 0475-345135 voor meer informatie. Voor de deelnemende organisaties zal er naast de vrijwilligersproeverij ook een netwerklunch georganiseerd worden op die dag.

Kosten deelname proeverij en lunch €25,- per organisatie.

Let op, het aantal plaatsen is beperkt. Organisaties en verenigingen die actief zijn in de gemeente Roermond hebben voorrang bij de inschrijving.

Verhalen van vrijwilligers

Hoe de vrijwilligersproeverij bijdroeg aan hun vrijwilligerswerk.