Kun je uit de bestaande vacatures nog geen keuze maken of zit dé vacature er voor jou nog niet bij? Daar hebben we nu een oplossing voor: de vrijwilligerspool!

In jouw persoonlijke profiel kun je je wensen en interesses aangeven voor deze pool. Bijvoorbeeld wat jij zoekt voor vrijwilligerswerk, waar loop jij warm voor, wat heeft jouw interesse en wanneer ben je beschikbaar voor een vrijwilligers job. Een organisatie kan jou dan een berichtje sturen wanneer zij interessante vacature voor jou denken te hebben. De website zorgt ervoor dat wanneer je je aanmeld voor de vrijwilligerspool, organisaties in dezelfde categorie en interessegebieden een mail krijgen met jouw profiel.  

De vrijwilligerspool

De vrijwilligerspool

Voor vrijwilligers

Voor iedereen die zich vrijwillig wil inzetten voor een ander maar dit niet structureel kan doen is een vrijwilligerspool opgezet. Als vrijwilliger in deze pool ben je beschikbaar om ingezet te worden maar ben je ook altijd vrij om hier al dan niet op in te gaan, afhankelijk van je eigen agenda.

Iedereen kan zich inschrijven als vrijwilliger en voor deze vrijwilligerspool aanmelden, of je nu 1 uur per jaar tijd hebt of wellicht vaker. Vrijwilligers organisaties kunnen je vervolgens benaderen, op basis van het door jou ingevoerde profiel, voor een passende vrijwilligers functie.


Meer info vind je onder de knop!

Voor organisaties

Neem zelf de regie in handen en vind en benader vrijwilligers aan de hand van hun profiel, hun wensen en kwaliteiten. Iedereen kan zich inschrijven als vrijwilliger en voor deze vrijwilligerspool aanmelden, of ze nu 1 uur per jaar tijd hebt of wellicht vaker kunnen.

Als vrijwilligersorganisatie kun je vrijwilligers vinden op basis van hun profiel, aangegeven voorkeur en kwaliteiten en ze rechtstreeks benaderen voor een open staande vrijwilligers functie.

We hebben wat tips en advies over hoe je dat het beste kan doen. Deze vind je onder de knop.