Post | oktober 2019 | Aan de slag op Actiefroermond.nl | 1 min lezen

Bouw je eigen community

Nodig je vaste vrijwilligers uit om lid te worden van jouw organisatiepagina. Als je een nieuwe vrijwilliger vindt, kun je deze ook als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte community van betrokken vrijwilligers!


Natuurlijk wil je de mensen die jouw organisatie een warm hart toe dragen graag aan je organisatie verbinden. Ook wanneer ze even geen tijd hebben om vrijwilligerswerk voor je te doen, of wanneer je even geen vacatures open hebt staan. 

Een laagdrempelige en efficiënte manier om mensen aan je te binden is door ze lid te maken van jouw organisatiepagina. Zo heb je hun gegevens altijd bij de hand, kun je hen vragen vacatures te delen in hun netwerk, en kunnen ze op een leuke manier op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt bij jouw organisatie. En wanneer je een nieuwe vacature plaatst zijn zij natuurlijk de eerste die hierop kunnen reageren! Ook kun je leden van jouw organisatie gemakkelijk emails sturen, berichten sturen en uitnodigen voor vacatures.


Om mensen uit te nodigen voor jouw organisatie ga je als volgt te werk:

  1. Ga naar de organisatiepagina
  2. Klik op het tabje “Leden” 
  3. Klik op de knop “Nodig personen uit” 
  4. Voer de naam of e-mailadres in van de persoon die je wilt uitnodigen. Let op: De naam werkt alleen wanneer deze persoon reeds een account heeft, zo niet, gebruik dan e-mailadres. 
  5. Je kunt ook een link genereren en versturen om een of meerdere mensen uit te nodigen door deze link met hen te delen.
  6. Wanneer je in bezit bent van een excel of csv bestand met e-mailadressen van de personen die je wilt uitnodigen lid te worden kun je deze uploaden door op "Bestand Importeren" te klikken. 


Misschien vind je dit ook interessant:


Hoe maak ik leden van mijn organisatie beheerder of coordinator zodat zij ook taken kunnen doen? Dat lees je hier.


Hoe wijzig ik de privacy instellingen en zichtbaarheid van mijn organisatie en vacatures? Dat lees je hier.

Deel blogpost