Post | maart 2022 | Nieuwsbrieven | 1 min lezen

Het Toon Hermans Huis heeft het NOV keurmerk ontvangen

Uitreiking certificaat

Het Toon Hermans Huis heeft als eerste vrijwilligersorganisatie in Roermond op dinsdag 8 maart het NOV keurmerk “Vrijwillige Inzet Goed Geregeld” uit handen van Actief Roermond mogen ontvangen.

Bij dit proces hebben wij als Actief Roermond hen mogen ondersteunen. Het NOV keurmerk wordt beoordeeld en afgegeven door het NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk).

 

Lucinda Lodenstein, directeur van het Toon Hermans Huis in Roermond vertelt: "Wij zijn erg blij met het behalen van de 2 keer op rij van dit keurmerk. Met dit keurmerk laten we zien, dat we waarde hechten aan goed vrijwilligersbeleid- en management.

Het NOV keurmerk staat ervoor, dat de werkprocessen- en afspraken om het vrijwilligerswerk goed te laten verlopen, zorgvuldig en helder zijn vastgelegd en dat deze worden uitgedragen in de praktijk.

Samen bespreek je wat goed gaat en wat beter kan. Op deze manier laat je als organisatie zien, dat je structureel werkt aan goed vrijwilligersbeleid- en management. Daarnaast willen wij graag goed zorgen voor onze vrijwilligers. Dit houdt in, dat vrijwilligers worden gefaciliteerd, worden begeleid en ondersteunt en dat we regelmatig onze waardering laten blijken.

Als je als vrijwilliger ervaart dat je deel uitmaakt van een fijn team, waarin wordt samengewerkt in een veilige en prettige sfeer en

Waar zaken goed geregeld zijn, wil je dit ook uitdragen naar anderen en je organisatie graag vertegenwoordigen. Ook voor onze samenwerkingspartners, particulieren en ondernemingen die ons financieel steunen is het goed te weten,

dat zij een bijdrage leveren aan een professionele en kwalitatief goede organisatie. Daarom mogen we tevreden zijn, dat het Toon Hermans Huis letterlijk en figuurlijk staat als een huis

en mogen we trots zijn op het behalen van dit keurmerk Goed Geregeld".


Wil jij ontdekken of jullie organisatie ook in aanmerking komt voor Het keurmerk Goed Geregeld, klik dan hier voor meer informatie.

Voor een korte impressie n.a.v. de uitreiking van het certificaat, klik hier.

Deel blogpost