E-Learning

Hier kun je online trainingen volgen!

Movisie Academie

Op de Movisie Academie zijn diverse online trainingen beschikbaar. Wil jij een online cursus volgen? Registreer je eenmalig, daarna kan je je aanmelden voor alle gratis online cursussen. Wij wensen je veel plezier!

Lobbycursus voor het vrijwilligerswerk

In deze online workshop van het NOV leer je hoe je besluitvorming kunt beïnvloeden en hoe je het verhaal vertelt.
In vier video's wordt uitgelegd wat een goede Lobby is en wat het jou en je vrijwilligerswerk kan opleveren. Wat is je boodschap, hoe zet je deze neer. Met wie kun je samenwerken.

Fondsenwerving

Hoe financier je een project? Hoe dien je een aanvraag in voor een fonds? De training fondsenwerving van VSBFonds helpt je hiermee op weg. Deze online training is met name interessant voor iedereen die opzoek is naar een financiering voor zijn of haar project.

Humanitas

Breed aanbod online trainingen o.a.
-Eenzaamheid
-Stress
-Reddersdriehoek
-Een goed gesprek
-Netwerken
-Grenzen stellen
-Empowerment

Vrijwilligerswerk Academie

Op deze site o.a.
-Werven van vrijwilligers: op expeditie naar nieuwe gezichten
-Omgaan met niet-pluis situaties
-Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

Free-learning

Free Learning is de website voor en door iedereen in zorg en welzijn. LOCOmotion en Vilans ondersteunen zorgverleners via Free Learning met vrij toegankelijke actuele kennis bij hun dagelijkse, waardevolle werk. Alle modules zijn gratis voor iedereen en overal toegankelijk.

Ook workshops en trainingen organiseren en promoten?

We werken graag samen voor een zo goed mogelijk aanbod.

Actief Roermond werkt graag samen met lokale organisaties om het aanbod van trainingen en workshops rondom vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te stroomlijnen en vrijwilligers en organisaties zo goed mogelijk te kunnen helpen ontwikkelen. Weet jij alles over social media, financiën, HR of een ander interessant onderwerp? En lijkt het je het leuk om je kennis te delen met een groep vrijwilligers of vrijwilligerscoördinatoren? Klik dan op onderstaande knop om een workshop te organiseren!


U kunt ook contact met ons opnemen via: info@actiefroermond.nl