Wat is Fast Forward?

FASTforward is een project in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Met het project willen we jouw talenten inzetten bij organisaties. Je gaat organisaties ondersteunen of helpen met het beantwoorden van vraagstukken waarmee de organisatie worstelt. Vraagstukken die jij met jouw talenten gemakkelijk en vernieuwend aanpakt. Bij FAST Forward gaan we voor de win win situatie: jij krijgt ervaring en werkt aan je toekomst, de organisatie krijgt een goed advies waarmee ze vooruit kunnen.


Wij kijken samen met jou welke vraag en organisatie het beste bij jouw als persoon past. Is er geen passende uitdaging dan creëren we die. We gaan dan in jouw netwerk of daarbuiten op zoek naar de geschikte match. En wil jij je met je talenten verder ontwikkelen dan bieden wij trainingen of cursussen op maat. Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Voor jongeren

Voorbeelden van projecten

Check de filmpjes hieronder om te zien wat je allemaal kunt doen!

Poppodium

Ondersteunen met de techniek bij concerten

Ondernemers

Help lokale ondernemers met het werven van klanten via social media

Sportvereniging

Je helpt de trainers van de voetbalvereniging met trainingsschema's via een app

Verzorgingstehuis

Ouderen helpen met facetime of digitale fotografie

Evenementenbureau

Ondersteun een evenementenbureau bij de programmering van nieuwe en trendy artiesten

Dansschool

Je helpt de dansschool bij het promoten op social media

Waarom?

Redenen om mee te doen

Talenten inzetten en ontwikkelen: aan de slag met de skills die bij jou passen. Laat zien waar je goed in bent. Groei door in je talenten. Je talenten zijn van meerwaarde voor organisaties. Maak je ambities waar.


Meedoen: Betekend gezien worden, laat je talenten zien. Breidt je netwerk uit.


Ervaring opdoen: Ervaar waar jouw talenten liggen en hoe je kunt gebruiken. Ervaar hoe jouw talenten bij een organisatie passen . In welke werkzaamheden en settings kom je het beste tot je recht.


Werken aan je toekomst: verhoog je kansen op werk. Geef je ontwikkeling inhoud.


Zinvol werk doen: waardering krijgen omdat je iets goed kan en doet. Dit geeft energie en vertrouwen.


Maatwerk: Samen kijken met jou welke vraag en organisatie het beste bij jouw als persoon past. Is er geen passende uitdaging dan creëren we die. We gaan dan in jouw netwerk of daarbuiten op zoek naar de geschikte match.