Wandelen met lunch

Al wandelend Roermond of Asselt ontdekken en afsluiten met een heerlijke lunch

Als waardering voor het mooie vrijwilligerswerk, ontvangen vrijwilligers en actieve bewoners in de gemeente Roermond € 5,- korting op een wandelarrangement naar keuze. De wandelingen zijn inclusief lunch en kosten normaal € 10.95.

De actie geldt tot 31 december en we hebben 50 kortingsvouchers weg te geven, dus op=op.


Keuze 1

Geniet van een wandeling van 9,5 km tussen de Maas en de Swalm. De afwisselende wandeling langs de Maas, de Swalm en door bos, laat naast de prachtige natuur ook de geschiedenis van de omgeving uitgebreid aan bod komen. Afsluitend met een lunch bij restaurant Maaszicht.

Keuze 2

Beleef en geniet van het mooie Roermond. In de binnenstad loop je langs veel historische gebouwen en monumenten. Deze wandeling van 10 km is te volgen door middel van de aangegeven wandelknooppunten en kan ook ingekort worden. Afsluitend een lunch bij Eet- en Koffiehuis De Kiosk.

Meer informatie over de wandeling in Asselt vind je hier en over Roermond staat hier.

 

Heb je er zin in? Mail je naam en waar je vrijwilligerswerk doet naar info@actiefroermond.nl en je ontvangt van ons een voucher voor je wandelarrangement per mail. Op maandag t/m zaterdag tussen 10.00-16.00 uur kun je deze voucher omruilen voor een wandelroute naar keuze en voor een lunchwaardebon bij VVV Roermond, Markt 17.