Skip Sidebar

Over ons

Seniorvriendelijk Roermond is een netwerk van inwoners en organisaties die zich inzetten voor een gemeente waar senioren gezien worden met hun ervaringen, kwaliteiten en talenten ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Over Senior Vriendelijk Roermond: Eén Tegen Eenzaamheid

Seniorvriendelijk Roermond is een netwerk van inwoners en organisaties die zich inzetten voor een gemeente waar senioren gezien worden met hun ervaringen, kwaliteiten en talenten. In een seniorvriendelijke gemeente maken senioren onderdeel uit van de samenleving en houdt de omgeving rekening met inwoners met een beperking. Ook vinden ontmoetingen plaats tussen jong en oud.

Eén Tegen Eenzaamheid
‘Eén tegen eenzaamheid Roermond’ is een onderdeel van het netwerkSeniorvriendelijk Roermond. Binnen dit netwerk streven we naar een gezamenlijk doel: goed ouder worden in de gemeente Roermond, waarbij wij ons ook richten op het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid onder ouderen.
Wat doen wij?
‘Eén tegen eenzaamheid Roermond’ stimuleert organisaties en inwoners zich in te zetten om eenzaamheid te bestrijden. Dat kunnen we niet alleen en daarom schakelen we ook de hulp in van inwoners van de gemeente Roermond.

Foto's

Cover Photos

Cover Photos

Senior Vriendelijk Roermond: Eén Tegen Eenzaamheid