Skip Sidebar

Over ons

Maatje op Maat is hét centrale punt voor inwoners van de gemeente Roermond voor een-op-een vragen voor hulp of ondersteuning.

Maatjes zijn vrijwilligers die met hun inzet een groot verschil maken in ...

Welzijn
Deel

Over Vijf Maatje op Maat (per 1-1-2022 Vijf i.p.v. Wel.kom)

Maatje op Maat is hét centrale punt voor inwoners van de gemeente Roermond voor een-op-een vragen voor hulp of ondersteuning.

Maatjes zijn vrijwilligers die met hun inzet een groot verschil maken in het leven van een ander. Zij helpen met het verminderen van eenzaamheid en sociaal isolement.

Wij hebben:
• KlusMaatjes
• AutoMaatjes
• AdministratieMaatjes
• BezoekMaatjes
• BelMaatjesOnlangs toegevoegde vacatures

Structureel werk · 1–4 uur/week
Roermond
Matcher gezocht voor AutoMaatje
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die de match wil maken tussen een deelnemer en chauffeur.Geplaatst door Vijf Maatje op Maat (per 1-1-2022 Vijf i.p.v. Wel.kom)
Structureel werk · 1–2 uur/week
Roermond
Maatje voor een praatje
Wil jij tijd maken om 1 x per week bij iemand thuis op bezoek te gaan voor een praatje, een spelletje of bijvoorbeeld een wandelingetje? Meld je dan aan!Geplaatst door Vijf Maatje op Maat (per 1-1-2022 Vijf i.p.v. Wel.kom)
Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 11 feb 2021
Roermond
Chauffeur AutoMaatje
AutoMaatje helpt met eigen vervoer minder mobiele plaatsgenoten tegen een kleine vergoeding te vervoerenGeplaatst door Vijf Maatje op Maat (per 1-1-2022 Vijf i.p.v. Wel.kom)
Structureel werk · Flexibele uren
Roermond
Klussen bij iemand die dit niet meer zelf kan
Stelt voor jou een lamp of gordijnrail ophangen niet veel voor? Er zijn steeds meer mensen die dit soort klussen niet zelf kunnen doen.Geplaatst door Vijf Maatje op Maat (per 1-1-2022 Vijf i.p.v. Wel.kom)

Foto's

Cover Photos

Vijf Maatje op Maat (per 1-1-2022 Vijf i.p.v. Wel.kom)