Interviews Actief Roermond

"Het geeft mij energie om met dit werk bezig te zijn, het is voor ons beiden een verrijking". Door Heleen | Interviews Actief RoermondAnderhalf jaar geleden ben ik, Heleen begonnen als vrijwilliger bij Support opvoedondersteuning van Wel.kom ...Lees meer
“Van mij hoeft helemaal niets en dat maakt mijn rol zo waardevol.” Door Marianne | Interviews Actief RoermondNadat ik, door omstandigheden gestopt was met mijn werk kwam ik een advertentie tegen van de VPTZ ...Lees meer
"Als je moeders en kinderen samen laat leren, leren ze allebei." | Interviews Actief RoermondMijn naam is Tillie Wolters. Ik ben 68 jaar en ik ben bijna 20 jaar vrijwilliger. Ik ben begonnen bij ...Lees meer
”Zonder ons geen speeltuin” | Interviews Actief RoermondLees hier het verhaal van Sabrina, vrijwilliger bij speeltuin Kitskensberg.Lees meer
In gesprek met Martin Koelen van KBO Roermond | Interviews Actief RoermondLees hier het interview van Actief Roermond met Martin Koelen, voorzitter van KBO Roermond.Lees meer